V petek je na OFAK Festivalu bil čas za jazz in gin!

Jazz velja za glasbo, ob kateri se sprostiš in pozabiš na skrbi. Da so vsi skupaj pozabili na vse tegobe v teh drugačnih časih, je poskrbela zelo znana jazzovska zasedba Jazz Ladies.

Prlekija-on.net, sobota, 8. avgust 2020 ob 09:06
Jazz Ladies

Jazz Ladies

Tokrat je na OFAK Festivalu v Ormožu na dogodku "ĐezzpaĐin" bil čas za jazz, ki velja za glasbo, ob kateri se sprostiš in pozabiš na skrbi. Da so vsi skupaj pozabili na vse tegobe v teh drugačnih časih, je poskrbela zelo znana jazzovska zasedba Jazz Ladies, glasbena zasedba petih mladih dam, zbranih zaradi ljubezni do jazz glasbe. Občinstvo osvajajo s svojimi izvedbami in priredbami glasbe 60-ih, 70-ih pa vse do danes.

Igrajo jazzovske, swing in bebop standarde, v njihovem repertoarju pa se najdejo tudi skladbe latinsko ameriškega izvora in pesmi slovenske popevke.

Na svoj račun pa so prišli tudi ljubitelji priljubljene pijače, ki v zadnjih letih vzbuja vse več pozornosti, to je seveda gin. Tako so gostje lahko degustirali in se razvajali ob večih vrstah te pijače.

Zaradi razmer, organizatorji morajo zadostiti vsem varnostnim ukrepom, festival pa spada med organizirane prireditve, za katere je ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov NIJZ dovoljeno zbiranje do 500 obiskovalcev.

Foto: Špela Jambriško



Več v Družabno