McDonald's Splošni bolnišnici Murska Sobota podaril 4.000 evrov

Denar bodo v bolnišnici namenili za oddelek Covid v stari porodnišnici, ki jo te dni povečujejo in prenavljajo.

Prlekija-on.net, četrtek, 20. avgust 2020 ob 13:33

Splošni bolnišnici Murska Sobota je McDonald's ob odprtju svoje restavracije v mestu podaril 4.000 evrov. Denar bodo v bolnišnici namenili za oddelek Covid v stari porodnišnici, ki jo te dni povečujejo in prenavljajo.

Pri McDonald'su ob tem pravijo, da želijo z odprtjem vsake nove restavracije pozitivno vplivati tudi na lokalno okolje, zato podarijo denar v dobrodelne namene. Dodajajo še, da v njihovih restavracijah za preprečevanje okužbe s koronavirusno boleznijo skrbijo z vzdrževanjem ustrezne razdalje med ljudmi in upoštevanjem higienskih smernic Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

McDonald's Murska Sobota

Gradnja McDonald'sa v Murski Soboti se končuje, znan je datum odprtja


"V Splošni bolnišnici Murska Sobota smo veseli vsake donacije, še posebej v današnjem času, ko je treba zagotoviti zaščitno opremo in prostore za čim bolj varno obravnavo morebitno pozitivnih pacientov," je ob tem sporočilo vodstvo bolnišnice, ki se v imenu 1.127 zaposlenih darovalcem iskreno zahvaljuje.

Letos so podjetja in posamezniki sicer bolnišnici darovali skupaj 150.616 evrov.

Kot je znano se McDonald's v Murski Soboti uradno odpira jutri, v petek, 21. avgusta, ob 8. uri.Več v Kultura in izobraževanje