Na neprijavljeni javni prireditvi z vozilom zapeljal izven vozišča in trčil v dve osebi

Po prvih podatkih je na prireditvi še trenutno neznani voznik zaradi sunkovitega speljevanja izgubil oblast nad vozilom, zapeljal izven vozišča, ter trčil na pločnik v sedeča občana.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. september 2020 ob 14:15
Neznani voznik je zaradi sunkovitega speljevanja izgubil oblast nad vozilom

Neznani voznik je zaradi sunkovitega speljevanja izgubil oblast nad vozilom

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so policisti PP Murska Sobota minulo soboto zvečer med rednim delom zaznali večje zbiranje osebnih vozil in oseb na območju Murske Sobote na enem izmed parkirišč trgovskega centra. Ker ni šlo za prijavljeno javno prireditev, so policisti spremljali dogajanje, pri čemer so ugotovili, da se je več osebnih vozil pripeljalo na parkirišče, katera si je ogledalo več ljudi. Policistom ni uspelo ugotoviti organizatorja neprijavljene prireditve. S svojo prisotnostjo so na dogodku preprečevali prekrške ali kršitve javnega reda in miru. O dogodku se še zbirajo obvestila.

Po prvih podatkih je na prireditvi še trenutno neznani voznik zaradi sunkovitega speljevanja izgubil oblast nad vozilom, zapeljal izven vozišča, ter trčil na pločnik v sedeča občana, katera sta zadobila lažje telesne poškodbe v obliki odrgnin. Prometna nesreča je še v fazi preiskave, zato policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo morebitne očividce in osebe, ki posedujejo posnetke nesreče, da se oglasijo na Postaji prometne policije Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11, ali pokličejo na tel. št. 113.