Policisti so bili obveščeni o najdeni mrtvi osebi

Policisti so na kraju opravili ogled, mrtvo oglednik pa je odredil sanitarno obdukcijo.

Prlekija-on.net, torek, 8. september 2020 ob 09:411
Policisti so na kraju opravili ogled

Policisti so na kraju opravili ogled

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 7. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11.29 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I, kategorije, kjer je povzročitelj zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil. Ker je v danem primeru nastala minimalna materialna škoda in je voznik izpolnjeval pogoje za udeležbo v cestnem prometu, je bilo oškodovancu na kraju izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 12.00 so na policijski postaji od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 13.02 so bili obveščeni o najdeni mrtvi osebi. Policisti so na kraju opravili ogled, mrtvo oglednik je odredil sanitarno obdukcijo. In po pridobljenem poročilu sanitarne obdukcije sledi ustrezen ukrep.

Ob 15.38 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Patrulja je na kraju ugotovila, da je kršitelj verbalno žalil oškodovanca, zato mu je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

Ob 20:20 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Trgovišče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 21:25 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Libanja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika