Kamenko Kesar v FLO Cukeraju

Splošna knjižnica Ljutomer in FLO Cukeraj sta priredili že 4. skupni dogodek v prijetnem ambientu letne terase

Prlekija-on.net, četrtek, 10. september 2020 ob 18:46
Kamenko Kesar v Ljutomeru

Kamenko Kesar v Ljutomeru

Tokrat je večer potekal ob predstavitvi knjige Kamenka Kesarja, avtorja priljubljenega nedeljskega bloga "Žena ima vedno prav", v kateri na 216 straneh razkriva najintimnejše moške resnice in zabavne razlike med moškimi in ženskami.

Kamenko je duhovit, čudovito realen, hkrati pa poln upanja nad življenjem in tem našim slovenskim vsakdanom.

Avtor predstavi 72 humornih zgodbic iz resničnega življenja, urejenih v tri sklope:

Fant in punca,
Poroka in
Skupno življenje.

Namenil jih je svoji dragi ženi Alenki Kesar, pri kateri je črpal navdih in ji s tem hkrati postavil tudi spomenik, kar javno priznava tudi sam. Če bi radi izvedeli, kaj se dogaja v glavi moškega, ko gre za najbolj intimne, pa tudi povsem vsakdanje situacije med moškimi in ženskami, potem bo knjiga nedvomno pravo čtivo za vas. Ob prebiranju zgodbic se bralcu sprostijo vse mišice na trupu. Njegov stil pisanja vzbudi v bralcu izbruh glasnega smeha. Smeh je zagotovljen, deluje protistresno. Priporočamo!

Pogovor s Kamenkom je vodila direktorica Splošne knjižnice Vesna Laissani.
Posamezne zgodbice so brale članice Bralnega kluba Splošne knjižnice Ljutomer: Majda Kodba, Matilda Slavič in prijazna lastnica Flo Cukeraja Florjana Kastelic, ki obožuje branje knjig.

Večer smo popestrili in zaključili s prvim javnim nastopom tamburaške skupine BRAJDE pod vodstvom Rafaela Pavličiča in člani Turističnega društva Pütar iz Stročje vasi.

Zapisala Sonja Rožman, Splošna knjižnica Ljutomer
Foto: Arhiv Splošne knjižnice Ljutomer



Več v Kultura in izobraževanje