Občina Križevci z zobozdravnico podpisala koncesijsko pogodbo za obdobje 15 let

Barbara Pirher, dr. dent. med. bo z opravljanjem zobozdravstvene dejavnosti začela v mesecu novembru v Križevcih pri Ljutomeru v prostorih za trgovino Mercator.

Prlekija-on.net, četrtek, 17. september 2020 ob 09:05
Barbara Pirher in Branko Belec, foto: Občina Križevci

Barbara Pirher in Branko Belec, foto: Občina Križevci

V sredo, 16. septembra, sta v prostorih občine Križevci koncesijsko pogodbo za izvajanje zobozdravstvene dejavnosti za odrasle, podpisala župan Občine Križevci mag. Branko Belec in izbrana koncesionarka, zobozdravnica Barbara Pirher, dr. dent. med.

Pirherjeva bo z opravljanjem zobozdravstvene dejavnosti začela v mesecu novembru v Križevcih pri Ljutomeru, v ordinacijskih prostorih, kjer je dejavnost opravljal Bruno Pogačić, dr.dent. med., za trgovino Mercator v Križevcih. Koncesijska pogodba je podpisana za obdobje 15 let.

Pirherjeva je bila kot edina prijavljena kandidatka izbrana na javnem razpisu.

Ob podpisu pogodbe je povedala, da se ji je izpolnila velika želja, da bo lahko dejavnost nadaljevala kot zobozdravnica koncesionarka. Doslej je svoje delovne izkušnje nabirala v Zdravstvenem domu v Ljutomeru, kjer je bila vodja zobne ordinacije, kasneje pa še v zasebnem sektorju.

Zobozdravnica bo podpisala še pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Občane in potencialne uporabnike zobozdravstvenih storitev bodo preko spletne strani seznanili s kontakti ter informacijami, kdaj se bo možno začeti naročati na zobozdravstvene storitve pri zobozdravnici Barbari Pirher, dr. dent. med.



Več v Gospodarstvo