Brezplačni osebni trening z Vital Fit v evropskem tednu športa

Evropskemu tednu športa, ki poteka med 23. in 30. septembrom, se tudi letos pridružuje Slovenija. V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne individualne osebne treninge, za vse, ki bi si želeli poskusiti vadbo v fitnesu.

Prlekija-on.net, torek, 22. september 2020 ob 19:24

Projekt je iniciativa Evropske komisije, ki poteka že šesto leto. S sloganom #BEACTIVE želijo spodbuditi najširši krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti, ne le v tednu športa, temveč vse leto. Za organizatorje je glavni izziv nagovoriti tiste, ki se s športom ne ukvarjajo, saj takšne akcije pripomorejo k temu, da število rekreativcev narašča.

V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne predstavitvene osebne treninge v ŠIC Fitnesu Ljutomer, za vse, ki bi želeli poskusiti vadbo in si bodo rezervirali svoj termin. Treninge vodi diplomirana športna trenerka in osebna trenerka fitnesa Nuša Vukan, ki je po študiju velnesa študirala še na Pedagoški fakulteti v Mariboru, smer Športno treniranje in se specializirala na področju fitnesa, kjer je tudi diplomirala z odliko. Med drugim je osebna trenerka in mentorica za bodoče generacije strokovnih delavcev pri FZS (Fitnes Zvezi Slovenije).

Njeno poslanstvo je ozaveščanje o pomenu gibanja za zdravje in približevanje vadbe posamezniku, z namenom izboljšanja kakovosti njegovega življenja in družbe. To počne skozi različne vadbene programe, kot so vadba za izgubo maščobe, preoblikovanje telesa, programi za moč in gibljivost, vadba za zdravo hrbtenico in še mnogo drugih.

Vadbo vedno prilagaja posamezniku, njegovim pomanjkljivostim, ciljem in željam. Na treningu v kombinaciji s klasično fitnes vadbo z lastno težo, prostimi utežmi in trenažerji, vključuje različne rekvizite, kot so elastični in TRX trakovi, žoge ter masažni valji.

Za vse, ki želijo poskusiti kako poteka vadba v fitnesu, vabijo, naj si rezervirajo brezplačni predstavitveni osebni trening v času Evropskega tedna športa na 031 473 053 ali na info@vital-fit.si ali Facebook strani Društvo Vital Fit. Za eno osebo velja en brezplačni trening.



Več v Šport