Nezanesljivo vozil in vijugal po cesti ter ostal brez vozila

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bil zasežen osebni avtomobil.

Prlekija-on.net, četrtek, 1. oktober 2020 ob 08:28
Voznika so ustavili izven naselja Ormož

Voznika so ustavili izven naselja Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 30. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.10 so bili obveščeni, da se je na naslovu prebivanja zgrudila oseba. Na kraju je bilo s strani dežurne zdravnice ugotovljeno, da je do omenjenega stanja prišlo zaradi slabosti osebe. Policisti na kraju niso zaznali elementov kaznivega dejanja oz. prekrška.

Ob 11.30 so na policijski postaji sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Goljufije. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 19:56 uri so na regionalni cesti izven naselja Ormož zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je predhodno nezanesljivo vozil in vijugal po cesti. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bil zasežen osebni avtomobil. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,72 mg/l, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 22:05 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22:25 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na regionalni cesti izven naselja Ivanjkovci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v jazbeca in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 6:40 ur so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Lešnica, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika