Policisti obravnavali dve prometni nesreči s pobegom

Ena se je zgodila na parkirišču zdravstvene ambulante v Središču ob Dravi, druga na parkirišču pri kogovski podružnični osnovni šoli.

Prlekija-on.net, petek, 16. oktober 2020 ob 19:57
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 15. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 9:26 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, na parkirišču zdravstvene ambulante v Središču ob Dravi na Poštni ulici. Povzročitelj se je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom, ter drugemu udeležencu, ni nudil potrebnih podatkov o sebi in vozilu, ki ga je vozil. Povzročitelj je bil kasneje izsleden. Vročen mu je bil plačilni nalog.

Ob 13:20 uri je patrulja na glavni cesti v naselju Trgovišče ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom, kateri je pokazal 1,00 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja. Odvzeto vozniško dovoljenje bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno okrajno sodišče.

Ob 16:43 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi na lokalni cesti Godeninci - Jastrebci. Udeleženi voznici je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 17:45 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, na parkirišču pri kogovski podružnični osnovni šoli. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.



Več v Črna kronika