Bioenergetik mag. Stanko Filipič kljub vabljenju, da bi šel zdravit v Ameriko, ostaja zvest Prlekiji

Stanko nastopi takrat, ko medicina izčrpa vse možnosti oziroma od pacienta dvigne roke. A kot pravi ne zdravi nobenega, ki odklanja zdravstveno pomoč ali zdravljenje s strani uradne medicine oziroma, ki ne izčrpa vseh možnosti zdravljenja, ki mu jih je ponudila medicina.

Prlekija-on.net, nedelja, 25. oktober 2020 ob 08:58
Intervju s Stankom Filipičem

Intervju s Stankom Filipičem

Mag. Stanko Filipič iz Precetincev je bioenergetik, ki je pozdravil že ogromno ljudi, še večim je postavil pravilno diagnozo. Z bioenergetiko se ukvarja že več kot 30 let, deset let profesionalno, v Biotermah pa ima svojo ordinacijo že sedem let. Prej je dolga leta delal kot kriminalist za umore na Policijski upravi Murska Sobota in v tem času raziskoval tudi morebitne napake zdravnikov, do katerih je prišlo v postopku zdravljenja.

Nastopi takrat, ko medicina izčrpa vse možnosti zdravljenja oziroma ko od pacienta dvigne roke. Pacient mora upoštevati navodila zdravnikov in izvajati vse postopke terapije in jemati zdravila, ki so mu bila predpisana po navodilih. Dodaja, da nihče nima pravice spreminjati načina zdravljenja pacientov, razen lečečega zdravnika, nadomestnega zdravnika, oziroma v krizni situaciji urgentnega zdravnika.

K njemu prihajajo pacienti iz vse Slovenije in iz drugih držav, zdravil je že paciente iz Amerike, Vietnama, Avstrije, Švice, Nemčije, Francije, o njegovi uspešnosti pa pričajo številni, ki so z njegovo pomočjo ozdraveli oz. izboljšali svoje zdravstveno stanje.

Stanko Filipič, Toja in Brady Ellison

Ena najboljših lokostrelk na svetu sodeluje s prleškim zdravilcem in bioenergetikom iz Precetincev


Energijo čutil že kot otrok, a si je ni znal pojasniti

Energijo je čutil že kot otrok, a si ni znal pojasniti videnja določenih stvari, ki so se nanašale na bolezni posameznikov in jih je na neki način zaznaval. Že mlad je začutil željo, želel je, da bi zdravil ljudi na nek način vzporedno z medicino. Svojega sina Mitja, ki je pri treh letih imel epileptične napade in je začel nenadzorovano hujšati ni mogel pozdraviti, saj domačih ne more zdraviti in ti obiskujejo zdravnike in se zdravijo preko njih. Tudi sam strogo obiskuje zdravnike in enkrat na leto opravi celotni preventivni pregled, krvne slike in pregled določenih organov z ultrazvokom.

Po radiestezijskih meritvah, ki jih izvaja Stanko, redkokdo preseže 30.000 enot energije po Bovisu. Njegova energija je mnogo višja. To si lahko predstavljate kot polnilec za akumulator, čim močnejši je polnilec, tem prej je akumulator poln, to pomeni: čim močnejšo energijo ima terapevt oz. bioenergetik, tem prej napolni telo osebe, ki jo zdravi in poravna tudi vse ostale parametre v telesu.

K njemu pogosto zahajajo tudi zdravniki in znane osebnosti in njihovi otroci, ne nazadnje sploh ni važno poklic nekoga, kajti ljudje smo živa bitja, ustvarjena z energijskim poljem, avro in drugimi energetskimi potenciali in nekako življenje od rojstva do smrti živimo enako. Tako to ne pomeni, da bi različni poklici pripomogli k temu, da bi nekdo bil imun na zunanje vplive negativnih energij oziroma da bi bil tako rekoč bolj ali manj zdrav oziroma nesmrten.

Zmožen zaznavanja "sevanja" živih in mrtvih organizmov ter mineralov

Stanko je tudi radiestezist, se pravi zmožen zaznavanja "sevanja" živih organizmov, mrtvih organizmov in mineralov. Pri vsakem od nas lahko zaznava motnjo v informaciji sevanja in delovanja energetskega polja, ležanje na vodnem toku, na tektonskem premiku plošč ali visokofrekvenčnem sevanju - to vse moti našo frekvenco, to pa so točke v premeru sedemdeset centimetrov in različnih jakosti. Najbolj je telo izpostavljeno mestu, kjer se nahajamo dolgo, to je spalnica in tam je največja možnost, da pride zaradi ležanja na taki točki do motnje energetskega polja in posledično nastanka bolezni. V kolikor je naše telo dalj časa izpostavljeno negativnemu sevanju, to povzroča izgubo energije, posledično vpliva na membrano celice, in ko je sevanje večje, kot je telo zmožno to prenesti, membrana celice poči, začne se spreminjati zapis DNK in je velika verjetnost za razvoj rakastih celic. Vse to pa je odvisno od našega imunskega sistema, jakosti negativnega sevanja in časa, ki ga naše telo sprejema. Pri nekom se lahko zaradi tega razvija tumor v nekaj letih, pri drugih v desetletjih. Če ženska leži na vodnem toku, obstaja velika verjetnost, da ne bo mogla zanositi, ker vodni tok s svojo frekvenco moti delovanje ščitnice, posledično nastanejo hormonske težave, povzroča pa tudi ciste na jajčnikih, miome na maternici ter neredne menstruacije, sam vodni tok pa ne povzroča nastanka malignih tumorjev, maligni tumorji nastajajo na točkah, kjer je frekvenca 250, odpoved živčnega sistema Alzheirmejeva bolezen, Parkinsonova bolezen pa nastaja na frekvenci 370 enot in več, razloži Stanko. Po njegovih terapijah ženske lažje zanosijo, do sedaj jih je od 25 s pomočjo terapije zanosilo 19, med drugim ena, ki je imela maligen karcinom na maternici in je izginil, dve sta trenutno v fazi poroda. Med drugim je jasnoviden, kar pa uporablja izključno v namene zdravljenja pacientov.

"Če pri opravljanju diagnostike pri osebi ugotovim na določenem organu, na primer cisto na ledvicah in tega ta oseba do sedaj ni vedela, jo direktno napotim do zdravnika, da opravi vse potrebne raziskave, ultrazvok, in v kolikor medicina potrdi, da gre za to, se zdravi preko zdravnikov, sam pa potem tudi peljem postopke zdravljenja vzporedno. V kolikor to odkloni, se ne more zdraviti pri meni. Ko pa pacient opravi preiskave in medicina ovrže trditve, začnem naprej zdraviti ta organ, kot da je že v fazi bolezni. To pa počnem iz razloga, ker se je zaznalo pri moji diagnostiki na določenem organu, rušenje energetskega polja in je ta organ v tej fazi lahko nekaj let, preden pride do poškodbe tega organa," pravi Stanko.

Pri tem dodaja, da ga veseli, da ga krajani vse bolj obiskujejo in se odzivajo na njegovo zdravljenje. "Kot pravijo gostilničarji: če v oštarijo pridejo domačini, si zmagal!"

Že dve leti dela skupaj s pevko Marino Huber, katera je tudi mojstrica reikija in dela po njegovih metodah.

Stanko nam je v intervjuju povedal veliko zanimivega, pred nami je ukrivil žlico, ki nato pacientom pomaga pri zdravljenju, kar nam je opisala tudi njegova pacientka. Več pa v videu intervjuju, ki je bil posnet v začetku septembra.

Stanko Filipič in Ivo Smolić

Hvaležen je bogu, da je spoznal Stanislava Filipiča iz Prlekije




Več v Kultura in izobraževanje