Stanovalci in zaposleni postali povezan tim, v katerega vsi verjamejo

Po desetih dnevih »sive cone« v DSO Ljutomer zaenkrat pri stanovalcih brez okužbe. Z današnjim dnem se cona ukinja, stanovalci pa se lahko gibljejo po prostorih doma in ograjenem vrtu.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. november 2020 ob 14:39
Zaposleni v DSO Ljutomer

Zaposleni v DSO Ljutomer

Iz DSO Ljutomer so sporočili, da so po 10-tih dnevih tako imenovane "sive cone" celotnega doma zaenkrat pri stanovalcih brez okužbe. "Pohvala in zahvala gre zlasti našim zaposlenim, ki svoje delo opravljajo na zelo visokem nivoju in to ne le, kar se tiče upoštevanja vseh strogih ukrepov za obvladovanje okužb, ampak tudi kar se tiče nege in oskrbe naših stanovalcev. Ob obisku direktorja v sobah stanovalcev so ti namreč večkrat pohvalili prijaznost in prizadevnost zaposlenih, ki se trudijo stanovalcem čim bolj olajšati preživljanje izolacije v sobah," so zapisali.

Z današnjim dnem se siva cona ukinja, stanovalci pa se lahko gibljejo po prostorih doma in ograjenem vrtu. "Pohvala gre tudi našim stanovalcem, ki so zelo potrpežljivi, nam zaupajo in upoštevajo varnostna navodila. Ne vemo kaj nas čaka v prihodnje, vsekakor pa smo v domu vsi skupaj, tako stanovalci kot zaposleni, postali povezan tim, v katerega vsi verjamemo. Skupaj smo v slabem in dobrem, po najboljših močeh. Danes je dober dan, naj tako ostane!" so še ob tem zapisali.

DSO Ljutomer

Oseba iz zdravstvenega zavoda, ki je ta teden delala v DSO Ljutomer, pozitivna na koronavirus


Po 10-tih dnevih tako imenovane "sive cone" celotnega doma smo zaenkrat pri stanovalcih brez okužbe. Pohvala in zahvala...

Objavil/a Dom starejših občanov Ljutomer dne Ponedeljek, 02. november 2020