Ste za koncert ali morda kuharsko delavnico? Vse to preko spleta!

Zanimivo praznovanje občinskega praznika občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Aleksandra Papež, nedelja, 15. november 2020 ob 12:53
Zanimivo praznovanje občinskega praznika občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah

Zanimivo praznovanje občinskega praznika občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah

Ne glede na trenutne razmere, so občani občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah stopili skupaj in pripravili bogat program praznovanja, ki se je preselil na splet, natančneje na Facebook stran občine, kjer ga lahko spremljate kadarkoli in kar iz domačega naslanjača.

Prvi virtualni dogodek »Ljubezen na vasi« se je odvil v petek, 13. novembra, ko je uvodoma temino vremena razsvetlila vesela melodija klavirske harmonike domačinke Nike Hojnik in tako pospremila predstavo članov KUD Vitomarci.

Ogledate si ga lahko v videu.

Ljubezen na vasi - Kulturno umetniško društvo Vitomarci - virtualni dogodek ob 22. občinskem prazniku #22občinskipraznik

Objavil/a Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah dne Petek, 13. november 2020

Vse do 24. decembra pa se bo zvrstilo še več raznolikih dogodkov, med katerimi boste zagotovo našli kaj tudi zase.

V naslednjem mesecu bo na Facebook strani Občina sveti Andraž v Slovenskih goricah vsekakor zanimivo. V kolikor ste morda katerega izmed dogodkov zamudili, ga poiščite v arhivu dogodkov na njihovi Facebook strani.

»Priti skupaj je začetek. Ostati skupaj je napredek. Delati skupaj je uspeh.« Misel Henryja Forda, ki nam jo ob letošnjem praznovanju 22. občinskega praznika namenja županja občine Sv. Andraž v Slovenskih goricah, Darja Vudler Berlak.

22. virtualni občinski praznik Občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah

Ob praznovanju 22. občinskega praznika naše občine smo v sodelovanju z lokalnimi društvi in posamezniki pripravili pester virtualni program, ki bo potekal v naslednjih tednih na našem uradnem FB profilu. Vabljeni k ogledu! #22občinskipraznik

Objavil/a Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah dne Četrtek, 12. november 2020

Program



Več v Kultura in izobraževanje