Vozila pod vplivom alkohola in ostala brez vozniških dovoljenj

Eden je imel v organizmu 0.77 mg/l, drugi pa 0,67 mg/l alkohola

Prlekija-on.net, nedelja, 15. november 2020 ob 18:41
Voznika sta vozila pod vplivom alkohola

Voznika sta vozila pod vplivom alkohola

V Pesnici so policisti PPP Maribor v soboto ob 11.00 uri ustavili voznika osebnega avtomobila. V postopku preizkusa alkoholiziranosti z indikatorjem alkohola v izdihanem zraku je bilo ugotovljeno, da ima v organizmu 0.77 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljene. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter nezagotovitve prevoza do naslova bivanja je bil kršitelj pridržan. Zoper kršitelja je podan obdolžilni predlog na pristojno okrožno sodišče.

V Vidmu pri Ptuju pa so policisti PP Podlehnik ob 16.30 uri imeli v postopku državljana Hrvaške kot voznika osebnega avtomobila. V postopku preizkusa alkoholiziranosti z indikatorjem alkohola v izdihanem zraku je bilo ugotovljeno, da ima v organizmu, 0,67 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljene. Kršitelj ni bil pridržan, ker si je zagotovil prevoz. Zoper kršitelja je podan obdolžilni predlog na pristojno okrožno sodišče.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika