Šest oseb iz DSO Ljutomer pozitivnih na Covid-19

Stanovalci so nameščeni v rdeči coni, ki so jo v sodelovanju in z razumevanjem druge ustanove uredili izven doma.

Prlekija-on.net, četrtek, 26. november 2020 ob 21:18
DSO Ljutomer

DSO Ljutomer

Iz DSO Ljutomer sporočajo, da imajo trenutno v domu šest oseb, ki so pozitivne na Covid-19. "Razsežnost okužbe v okolju in zdravstvenih ustanovah od koder prihajajo ali se vračajo naši stanovalci, kljub vsem vloženim naporom, vpliva tudi na naš dom. Rezultati brisov zadnji dni niso tako vzpodbudni, kot bi želeli, trenutno imamo tudi v našem domu 6 pozitivnih stanovalcev na Covid 19. Stanovalci so nameščeni v rdeči coni, ki smo jo v sodelovanju in z razumevanjem druge ustanove uredili izven doma. Okuženi stanovalci se počutijo dobro, nekateri kažejo blage znake bolezni," so zapisali.

Donacija DSO Ljutomer

Družabne igre, knjige, material za ustvarjanje in zaščitne maske za DSO Ljutomer


"Ostali stanovalci v domu so zaenkrat iz previdnosti v sobni izolaciji, kjer jih obiskujemo in skrbimo za njihovo dobro počutje. V domu smo pričeli tudi z uporabo tako imenovanih hitrih testov, izvaja pa se tudi sistematično testiranje vseh zaposlenih v sodelovanju z ZD Ljutomer.
Stanovalci in zaposleni v teh dneh potrebujemo spodbudne besede in pozitivne misli. Upamo tudi na razumevanje in pomoč, v kolikor jo bomo potrebovali, zlasti iz lokalnega okolja. Zaposleni v DSO Ljutomer bomo naredil vse, da bo ta preizkušnja čim prej za nami, za naše stanovalce pa bo dobro poskrbljeno.
Bodimo in ostanimo zdravi, vam želi ekipa DSO Ljutomer
," so še zapisali.

[OBVESTILO] Razsežnost okužbe v okolju in zdravstvenih ustanovah od koder prihajajo ali se vračajo naši stanovalci,...

Objavil/a Dom starejših občanov Ljutomer dne Četrtek, 26. november 2020


Več v Črna kronika