Nekatere trgovine z decembrom odprte že od 7. ure

Kot so zapisali, se s spremenjenim delovnim časom želijo prilagoditi pričakovanemu večjemu obisku, saj kupcem želijo zagotoviti najbolj varne pogoje za hiter nakup ter ponuditi več možnosti za obisk.

Prlekija-on.net, petek, 27. november 2020 ob 14:512
Nekatere trgovine se bodo decembra odprle prej

Nekatere trgovine se bodo decembra odprle prej

Lidl Slovenija kupce obvešča, da se bodo njihove trgovine od 1. do 31. decembra odpirale ob 7. uri. Kot so zapisali, se s spremenjenim delovnim časom želijo prilagoditi pričakovanemu večjemu obisku, saj kupcem želijo zagotoviti najbolj varne pogoje za hiter nakup ter ponuditi več možnosti za obisk.

Dodatno so pojasnili, da so se za to začasno spremembo delovnega časa odločili, "ker so trgovine decembra nekoliko bolj obiskane, zaradi vladnih ukrepov pa so delovni časi trgovin trenutno nekoliko krajši, prav tako pa je omejeno število kupcev, ki so lahko sočasno v trgovini. To pomeni, da ob najbolj frekventnih urah pred trgovino nastanejo daljše vrste. Z odpiranjem trgovin v decembru nekoliko prej, želimo kupcem omogočiti varen in hiter nakup in jim ponuditi več možnosti za obisk trgovine. S spremembo delovnih časov, bodo zaposleni v nekaterih poslovalnicah, kjer so ekipe manjše, zjutraj res na delo morali priti nekoliko prej, a največ pol ure. Ne glede na to pa v Lidlu Slovenija v okviru svojega poslovanja dosledno spoštujemo zakonska določila, zaposleni lahko delajo največ 5 delovnih dni na teden, planirani so v skladu z urami, ki jih imajo opredeljene v svoji pogodbi o zaposlitvi. Naj dodamo tudi, da je v Lidlu Slovenija plačana vsaka minuta dela."

• SPREMENJEN DELOVNI ČAS • Naše kupce obveščamo, da se bodo naše trgovine od 1. do 31. decembra odpirale ob...

Objavil/a Lidl Slovenija dne Petek, 27. november 2020

Tudi vse trgovine INTERSPAR bodo od 1. decembra dalje odprte že od 7. ure dalje. Trgovine SPAR se odpirajo po običajnem delovnem času. Nekateri Tuš Supermarketi, Mercator trgovine in trgovine Jager imajo že sedaj obratovalni čas od 7. ure naprej.



Več v Gospodarstvo