Naj res bo srečno...

Gregor želi, da ta čas preživimo s svojimi bližnjimi, da se imamo lepo in da poskusimo prijetno izkoristiti to bližino svojih najdražjih.

Prlekija-on.net, sobota, 19. december 2020 ob 23:02
Gregor Kodila - Novo leto

Gregor Kodila - Novo leto

Tako se začne refren vsem zelo dobro znane slovenske novoletne pesmi, katero je tokrat posnel Gregor Kodila v malo drugačni različici. Gre za priredbo pesmi z naslovom Novo leto, ki je v originalu last slovenske skupine Roknband.

Gregor je s svojimi glasbenimi prijatelji koristno izkoristil čas, ko smo obdani predvsem z novicami glede virusa, omejitev in ukrepov. Kot je zapisal tudi na svojem Facebook profilu, želi, da ta čas preživimo s svojimi bližnjimi, da se imamo lepo in da poskusimo prijetno izkoristiti to bližino svojih najdražjih.

Pesem in video sta nastala v studiu Art Music Records, kjer sta Roman in Goran Sarjaš poskrbela za snemanje, mix in aranžma. Kitare je posnel odličen kitarist Luka Ivanovič, s svojim glasom pa je sodelovala tudi Maša Gjerek.

Gregor je pred kratkim že posnel priredbo pesmi Nekega jutra, ko se zdani in Činim pravu stvar, ki ju prav tako najdete na njegovem Youtube kanalu. V nastajanju pa je tudi njegova avtorska skladba, ki jo bo predstavil januarja naslednje leto.



Več v Glasba in film