V DSO Ljutomer izpraznili in zaprli dislocirano rdečo cono z upanjem, da večjega izbruha več ne bo

Kljub praznični soboti se je na njihovo prošnjo prijazno odzvala ekipa prostovoljcev OZ Rdečega Križa Ljutomer, ki je omogočila tudi prevoz opreme.

Prlekija-on.net, nedelja, 3. januar 2021 ob 09:59
DSO Ljutomer

DSO Ljutomer

Na praznično soboto, je bil za Dom starejših Ljutomer pomemben mejnik v dolgotrajnem boju proti Covidu, saj so izpraznili in zaprli dislocirano rdečo cono. "Zelo si želimo in upamo, da večjega izbruha Covid pri nas več ne bo," so ob tem zapisali.

"Pri zelo zahtevni selitvi nismo bili sami. Kljub praznični soboti se je na našo prošnjo prijazno odzvala ekipa prostovoljcev OZ Rdečega Križa Ljutomer, ki je omogočila tudi prevoz opreme. Z veseljem smo jih po opravljenem delu postregli s toplo malico. Iskrena hvala za izkazano solidarnost in pomoč, tako prostovoljcem kot tudi vodstvu RK Ljutomer," so še ob tem zapisali ter dodali, da posebna zahvala gre tudi vodstvu VDC Murska Sobota in Enote Ljutomer, ki jim je v težkih dneh brez pomislekov dalo možnost uporabe prostorov.

"Velika pohvala in zahvala pa gre tudi vestnim sodelavcem, ki so na to praznično soboto, kot tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, velikokrat že prej, skozi skoraj vso leto 2020, tudi danes prišli v službo in vestno opravili delo, ki je v času Covid bilo vedno zelo zahtevno in naporno.
Kot smo že večkrat povedali, močno si želimo, da bo 'nevihta Covid' postopoma pojenjala in bo za naš DSO, za vse druge domove in za vse nas trajno nastopilo obdobje prijaznega vedrega vremena
," so še ob tem zapisali.

Danes je za nas zelo pomemben mejnik v dolgotrajnem boju proti Covidu, saj smo izpraznili in zaprli dislocirano rdečo...

Objavil/a Dom starejših občanov Ljutomer dne Sobota, 02. januar 2021


Več v Gospodarstvo