Nika se veseli novega »milijona«

Ni pa to prvi tak dosežek, saj ima Nika več videov, ki presegajo milijonske številke, tudi sicer pa je znana po tem, da njene pesmi in priredbe na Youtubeu beležijo visoke številke gledanosti.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. januar 2021 ob 11:07
Nika Zorjan - Poljubi me za božič

Nika Zorjan - Poljubi me za božič

Priljubljena prekmurska pevka Nika Zorjan, je ob koncu lanskega novembra objavila svojo novo pesem z božično in praznično tematiko, Poljubi me za božič. "Božični čas je zame najlepši čas v letu. Vse diši, vse je okrašeno, veselo, toplo, obdano z ljubeznijo in bližino. Presrečna sem, da vam lahko dam svojo prvo samostojno božično pesem. Upam, da vam pogreje srce, tako kot je meni. Nič ni lepšega, kot za božično darilo dobiti poljub," je takrat zapisala Nika in vsem zaželela lepe praznike.

Nika Zorjan - Poljubi me za božič

Nika Zorjan je že v božičnem vzdušju, izdala je svojo prvo samostojno božično pesem


Tokrat, sredi januarja, pa se je vsem zahvalila za velik odziv na pesem, saj je le-ta presegla milijon ogledov: "Wooooow! Poljubi me na božič ima MILIJON ogledov! Hvalaa vam za tak čudovit odziv!! A ga še vedno poslušate, čeprav ni več december?" je ob tem zapisala.

Ni pa to prvi tak dosežek, saj ima Nika več videov, ki presegajo milijonske številke, tudi sicer pa je znana po tem, da njene pesmi in priredbe na Youtubeu beležijo visoke številke gledanosti. Med drugim pa je tudi prva slovenska glasbenica z Youtubeovo srebrno plaketo, kar prejmejo ustvarjalci za več kot 100.000 sledilcev na svojem Youtube kanalu.

Wooooow! Poljubi me na božič ima MILIJONogledov! Hvalaa vam za tak čudovit odziv!! A ga še vedno poslušate, čeprav ni več december? : https://youtu.be/5NJxIYN1AAQ

Objavil/a Nika Zorjan dne Ponedeljek, 18. januar 2021


Več v Glasba in film