Navsezgodaj razbijal po vratih soseda. Ker se ni umiril so ga pridržali.

Ob prihodu policistov na kraj, se kršitelj ni hotel pomiriti, zato so bila zoper kršitelja uporabljena prisilna sredstva ter odrejeno pridržanje do streznitve.

Prlekija-on.net, sreda, 27. januar 2021 ob 08:01
Sosed je razbijal po vratih

Sosed je razbijal po vratih

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 26. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 06:30 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, kjer je stanovalec v večstanovanjskem objektu z razbijanjem po vratih soseda, le-tega motil pri počitku. Ob prihodu policistov na kraj, se kršitelj ni hotel pomiriti, kljub opozorilom policistov naj s kršitvijo preneha, je kršitelj s kršitvijo nadaljeval, zato so bila zoper kršitelja uporabljena prisilna sredstva ter odrejeno pridržanje po Zakonu o prekrških do streznitve. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 07:51 so bili obveščeni o prometnem dogodku v Pavlovcih, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Vozniku je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Ob 09:21 uri so bili obveščeni o umazanem cestišču v naselju Cerovec Stanka Vraza. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik traktorja pri spravilu lesa iz gozda umazal cestišče z zemljo. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po Zakonu o cestah.



Več v Črna kronika