V Ormožu prišlo do pretepa, kjer so bile udeležene tri osebe

Policisti so v nedeljo ob 12:39 uri intervenirali na območju mesta Ormož.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. februar 2021 ob 11:59
Do pretepa je prišlo na območju mesta Ormož

Do pretepa je prišlo na območju mesta Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 29. januarja, ob 11:24 so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, vozniku osebnega avtomobila, kateri je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v nasproti vozeče vozilo so izdali plačilni nalog.

Ob 14:17 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, kjer so voznici izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.

V soboto, 30. januarja, ob 23:00 so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje. Vozniško dovoljenje bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na Okrajno sodišče Ormož.

V nedeljo, 31. januarja, ob 7:05 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije izven naselja Pavlovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila pri vključevanju iz lokalne ceste na regionalno cesto zaradi neprilagojene hitrosti na zasneženem vozišču zdrsnil z vozilom v obcestni jarek. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob 10:40 uri so v enoti sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje goljufije, po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12:39 uri so intervenirali na območju mesta Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do pretepa, v katerem so bile udeležene tri osebe. Kršitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika