V ZD Ljutomer so se odzvali na hitro testiranje delavcev migrantov

Danes popoldan dodaten termin za izvajanje hitrega testiranja. Testiranje danes in jutri je samoplačniško, cena testiranja pa je 16 EUR.

Prlekija-on.net, petek, 5. februar 2021 ob 10:461
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz ZD Ljutomer sporočajo, da bodo za potrebe delavcev »dnevnih migrantov«, ki so zaposleni v naših podjetjih in za tiste, ki prihajajo iz sosednje Avstrije ter potrebujejo test za prekinitev karantene, omogočili testiranje s hitrimi antigenskimi testi še danes od 13.00 do 14.30 in jutri v soboto zjutraj od 8. do predvidoma 9. ure

Delodajalce in delavce naprošajo, da se za testiranje predhodno naročijo na Covid19@zd-lju.si ali na telefonski 02 585 14 09.

Potrdila izdajajo sproti, takoj po ugotovljenem rezultatu. Testiranje danes in jutri je samoplačniško, cena testiranja pa je 16 EUR.

Dnevni delovni migranti brez negativnega testa ob prihodu iz epidemiološko boljših držav

Dnevni delovni migranti brez negativnega testa ob prihodu iz epidemiološko boljših držav


Od naslednjega tedna naprej in pa do preklica zahteve po testiranju dnevnih migrantov pa bo testiranje možno opraviti v sklopu množičnega testiranja vsak ponedeljek in četrtek od 14. do 16. ure in sicer brezplačno za vse, ki imajo urejeno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Za vse ostale pa je testiranje samoplačniško.

Ob sobotah pa bo možno testiranje s hitrimi antigenskimi testi samo po predhodnem naročilu in proti plačilu.

V ZD-ju poskušajo slediti in se prilagajati dnevnim spremembam in spreminjajočim se navodilom, ki jim jih odrejajo ukrepi ter se maksimalno poskušajo prilagoditi v skladu s svojimi zmožnostmi. Zato se zahvaljujejo za razumevanje.



Več v Gospodarstvo