Kdo je Suzana Šuklar, nova predsednica Sveta zavoda SB Murska Sobota?

Suzana Šuklar je doktorica znanosti menedžmenta kakovosti, zaposlena v Zdravstvenem domu Murska Sobota.

Prlekija-on.net, petek, 5. februar 2021 ob 13:311
Suzana Šuklar

Suzana Šuklar

V četrtek smo poročali, da se je v Splošni bolnišnici Murska Sobota sestal Svet zavoda v novi sestavi in za predsednico izvolil Suzano Šuklar, za podpredsednika pa Mirana Forjaniča. Vodstvo bolnišnice je v petek še dodatno posredovalo podatke o novi predsednici.

Suzana Šuklar je doktorica znanosti menedžmenta kakovosti, zadnja leta je uvajala sistem kakovosti v Zdravstvenem domu Murska Sobota in bila tudi skrbnica sistema; med drugim je zunanja sodelavka Slovenskega inštituta za kakovost in meroslovje, zadnjih pet let se ukvarja s presojanjem sistemov kakovosti po mednarodnih standardih ISO 9001 in EN 15224, zaposlena pa je v Zdravstvenem domu Murska Sobota.

Svet je potrdil komisijo za izbiro direktorja bolnišnice. Rok za prijave na razpisano mesto je 8. februar.

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Svet zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota ima novo predsednico


Vlada je kot predstavnike ustanovitelja za nove člane Sveta 28. januarja imenovala Hermino Vrbanjšak, Suzano Šuklar, Mitjo Perša, Stanislava Sobočana in Mitjo Slavinca namesto dosedanjih Marka Viraga, Dušana Bencika, Simona Jevšinka, Karla Turka in Maje Klemenčič.

Poleg petih predstavnikov države so v svetu predstavnika zaposlenih Nataša Kreft in Marjan Žekš, predstavnica Zavoda za zdravstveno zavarovanje Tatjana Kolenc in predstavnik lokalne skupnosti Miran Forjanič.



Več v Gospodarstvo