TD Ljutomer letos prireja virtualno pustno povorko s praktičnimi nagradami

Našemite se v pustno masko ter jim pošljite vašo najlepšo ali najizvirnejšo pustno masko v treh kategorijah: najlepša otroška maska, najboljša odrasla maska in/ali najizvirnejša skupinska maska.

Prlekija-on.net, petek, 12. februar 2021 ob 14:18
Fašenk v Lotmerki 2020

Fašenk v Lotmerki 2020

Turistično društvo Ljutomer sporoča, da jim letošnje zaradi epidemije žal ne dopušča, da bi že 31. tradicionalno pustovanje "Fašenk v Lotmerki" izvedli v živo na Glavnem trgu v Ljutomeru. Ker pa je Fašenk v Lotmerki tradicija, brez katere nočemo ostati, bodo to leto izjemoma z vašo pomočjo izvedli na virtualni način.

Objavili so nagradni natečaj za virtualno pustno povorko. In kaj morate storiti za sodelovanje?

  1. Našemite se v pustno masko
  2. Na elektronski naslov: tdljutomer@gmail.com ali na Facebook strani TD Ljutomer jim pošljite vašo najlepšo ali najizvirnejšo pustno masko v treh kategorijah:
    - najlepša otroška maska
    - najboljša odrasla maska in/ali
    - najizvirnejša skupinska maska
  3. Z objavo vaše fotografije sodelujete v nagradnem natečaju v zgoraj omenjenih kategorijah. TD Ljutomer bo v vseh treh kategorijah zmagovalce nagradilo s praktičnimi nagradami

Natečaj se začne v soboto, 13. februarja, in traja do torka, 16. februarja, do polnoči. Vse prispele fotografije bodo sproti objavljali na njihovi Facebook strani.

Želijo si, da bo naslednja pustna povorka potekala spet na Glavnem trgu v živo z vsemi vami, zato letos kljub vsemu ne pozabimo na to čudovito tradicijo.

Več lahko izveste tukaj., kako veselo pa je bilo v prejšnjih letih na povrokah pa tukaj.

Fašenk v Lotmerki



Več v Družabno