Pri podiranju dreves v gozdu se je huje telesno poškodoval

Policisti so opravili ogled kraja nesreče pri delu, s katerim so tujo krivdo izključili. Pristojnemu tožilstvu bodo podali poročilo.

Prlekija-on.net, nedelja, 21. februar 2021 ob 15:10
Pri podiranju drevja se je poškoodval

Pri podiranju drevja se je poškoodval

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 275 klicev, od tega 82 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali en nedovoljen prehod državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi 15 kaznivih dejanj, 10 prometnih nesreč I. kategorije, dve prometni nesreči II. kategorije, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, pet povoženj divjadi, dvema kršiteljema cestno-prometnih predpisov so zasegli vozili, ki sta ju vozila, devet prijav kršitev javnega reda in miru, od tega šest na javnih krajih in tri v zasebnih prostorih, enega kršitelja so pridržali po določilih Zakona o pravilih cestnega prometa, dvema osumljencema so izrekli ukrep prepovedi približevanja, eno kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja, eno nesrečo na smučišču ter eno nesrečo pri delu.

Odkrili državljane Afganistana

Včeraj, dopoldan so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak, ki ga je vozil državljan Turčije, odkrili štiri skrite državljane Afganistana, ki so na tak način, želeli vstopiti v našo državo. Vse so zavrnili nazaj na Hrvaško in jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Huje se je poškodoval pri podiranju dreves v gozdu

Včeraj, popoldan se je 53-letni moški v občini Pesnica, hudo telesno poškodoval pri podiranju dreves v gozdu. Policisti so opravili ogled kraja nesreče pri delu, s katerim so tujo krivdo izključili. Pristojnemu tožilstvu bodo podali poročilo.



Več v Črna kronika