V Radencih se je pri rušenju objekta huje poškodoval moški

Med odstranjevanjem ostrešja je na njega padel leseni tram in ga hudo telesno poškodoval. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

Prlekija-on.net, nedelja, 21. marec 2021 ob 07:42
Moški se je poškodoval pri delu na strehi

Moški se je poškodoval pri delu na strehi

Preteklo soboto so policisti na območju PU Murska Soobta obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, požar, nesrečo pri delu, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodbo fasade, vlom v vozilo in preprečitev uradnega dejanja.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 15.52 so bili obveščeni, da naj bi zagorelo v stanovanjski hiši v Murski Soboti. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zagorelo v omari z oblačili. Požar so pogasili soboški gasilci. Pri požaru je nastalo za 10.000 EVR škode.

Okrog 13.30 se je v Radencih pri rušenju objekta poškodoval moški. Med odstranjevanjem ostrešja je na njega padel leseni tram in ga hudo telesno poškodoval. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika