Ansambel Štrk se razhaja s pevko in išče zamenjavo

Vse mlade in energične pevke, ki jim je narodno-zabavna glasba ljuba, prav tako pa tudi zabavna glasba, ter so željne odrov in nastopov, vabijo k izzivu, da se jim pridružijo.

Prlekija-on.net, nedelja, 21. marec 2021 ob 21:13
Ansambel Štrk

Ansambel Štrk

Po nekajletnem sodelovanju Ansambel Štrk zaključuje sodelovanje z Vanjo Fekonja, ki ste jo v zadnjih letih srečevali na njihovih nastopih doma in v tujini. "Vanja je v ansamblu našla svojega življenjskega sopotnika, Ervina Hozjana, ki je ansambel zapustil že lansko leto. Verjamemo, da ju boste pogrešali, mi pa vam obljubljamo, da se bomo pri izbiri nove pevke maksimalno potrudili. Ervinovo mesto je že zasedel nov član, ki je prevzel vlogo trobentača in bobnarja, ko pa bo znano ime nove pevke, vam bomo tudi razkrili vse novitete in poslali v eter tudi kakšen novi posnetek," ob tem sporočajo Štrki.

Vanji in Ervinu se zahvaljujejo za sodelovanje in jima želijo vse dobro v prihodnosti!

Hkrati s to objavo, vse mlade in energične pevke, ki jim je narodno-zabavna glasba ljuba, prav tako pa tudi zabavna glasba, ter so željne odrov in nastopov, vabijo k izzivu, da se jim pridružijo.

"Če se vidiš na odru z ansamblom ŠTRK, nas kontaktiraj preko zasebnega sporočila na facebooku ali elektronskega naslova (milan.lebar67@gmail.com) in se vidimo na avdiciji," še sporočajo ter se že veselimo skupnih druženj!



Več v Glasba in film