Toplotna črpalka in sončna elektrarna: zmagovalna kombinacija za topel in denarnici prijazen dom

Sinergija energije sonca, zemlje in zraka lahko poskrbi za toplejši in cenejši dom in vam pomaga prihraniti pri stroških vašega gospodinjstva.

Oglasno sporočilo, sreda, 24. marec 2021 ob 20:05
Toplotne črpalke

Toplotne črpalke

Toplotna črpalka poskrbi za toplino doma

Toplotna črpalka je učinkovit vir ogrevanja prostorov in sanitarne vode, saj za svoje delovanje uporablja naravne vire, kot so zrak, zemlja ali voda.

Tako bo toplotna črpalka zagotavljala stroškovno učinkovito rešitev za toplino vašega doma, saj boste z njeno uporabo znatno znižali stroške ogrevanja, denarnici prijazen pa bo tudi njen nakup. Čeprav je začetna investicija v toplotno črpalko morda visoka, jo lahko namreč znižate z nepovratno subvencijo Eko sklada.

Nakup pa bo še lažji, če izberete pravega ponudnika. V Petrolu, na primer, strankam ob nakupu toplotne črpalke pomagajo s svetovanjem, dostavo, montažo in vzdrževanjem, pa tudi z ugodnim financiranjem - toplotna črpalka je tako lahko vaša brez pologa in obresti, do 5 let. In še več: v Petrolu bodo za vas poskrbeli tudi, ko gre za dolgočasno papirologijo pridobivanja subvencije Eko sklada.

Sončna elektrarna poskrbi za delovanje toplotne črpalke

In če boste za toplino doma poskrbeli s toplotno črpalko, lahko za njeno energijo poskrbite z lastno sončno elektrarno, nameščeno na strehi vaše hiše.

Tako boste pridobili lasten vir električne energije ne le za toplotno črpalko, ampak tudi za klimatsko napravo, hladilnik, pralni stroj in več.

In čeprav se zdi investicija v fotovoltaične panele na prvi pogled visoka, boste v tridesetih letih, kolikor znaša življenjska doba sončne elektrarne, lahko znatno prihranili. Nakup okolju prijazne solarne energije pa bo lažji, če izberete pravega ponudnika. Pri Petrolu boste, na primer, celotno investicijo odplačali že v sedmih letih, z brezobrestnim financiranjem brez pologa.

Še več: v Petrolu bodo namestitev sončne elektrarne popolnoma prilagodili vašim potrebam - ogledali si bodo in izmerili vaš objekt, pripravili ponudbo, pridobili in uredili potrebna soglasja, pa tudi uredili vso potrebno dokumentacijo. Na pomoč vam priskočijo tudi pri izpolnjevanju vlog za nepovratno subvencijo Eko sklada, ki bo ceno nakupa sončne elektrarne še znižala.



Več v Gospodarstvo