Tudi Prlečka bo poskušala osvojiti Sanjskega moškega

V šov se je prijavila, ker si želi spoznati moškega, s katerim bi preživela preostanek svojega življenja.

Prlekija-on.net, četrtek, 25. marec 2021 ob 12:16
Anja Kojc, foto: POP TV

Anja Kojc, foto: POP TV

Na POP TV so predstavili prvih pet tekmovalk šova Sanjski moški, kjer se bodo dekleta borile za pozornost in srce Gregorja Čeglaja. Predstavili so prvih pet tekmovalk, med njimi pa je tudi 25-letna Anja Kojc iz Velike Nedelje.

"Anjin življenjski moto se glasi 'Bodi to, kar si, in uživaj v vsakem danem trenutku, saj ne veš, kaj te čaka jutri'. 25-letnica prihaja iz Velike Nedelje in je logistična tehnica. V srednji šoli je bila del ženske nogometne ekipe, pozneje pa ji je za šport zmanjkalo časa. Od partnerja pričakuje, da je ljubeč, z njim pa si želi preživeti čim več prostega časa. V prostem času rada bere, se sprehaja, druži s prijatelji in gobari. V šov se je prijavila, ker si želi spoznati moškega, s katerim bi preživela preostanek svojega življenja. Anja pravi, da ji v šovu izziv predstavljata predvsem življenje in druženje z ostalimi dekleti, saj se po navadi ne druži z ženskami," so Anjo predstavili na 24ur.com.

Kaja Casar, foto: POP TV

Za pozornost in srce Sanjskega moškega se bo borila tudi 22-letna Prekmurka


Razkrivamo prve tekmovalke v šovu Sanjski moški -> https://bit.ly/3d0qNb0 Jutri razkrijemo vse, ki se bodo borile za Gregorjevo srce.

Objavil/a Sanjski moški dne Četrtek, 25. marec 2021


Več v Družabno