Omejeno delovanje upravne enote Ljutomer

Na upravni enoti Ljutomer bo izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.

Prlekija-on.net, sreda, 31. marec 2021 ob 09:43
Delovanje upravne enote bo omejeno

Delovanje upravne enote bo omejeno

Iz Upravne enote Ljutomer vse občanke in občane obveščajo, da bo v skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije, v času od vključno 1. do vključno 11. aprila 2021 na upravni enoti Ljutomer izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.

  • v tem času se stranke naroča oziroma sprejema zgolj iz razloga ureditve nujnih, neodložljivih upravnih zadev. O stopnji nujnosti upravne naloge bo odločeno individualno na podlagi presoje odgovorne osebe.
  • za obisk upravne enote se mora stranka predhodno naročiti po telefonu (02-584-94-23) oziroma preko elektronskega sporočila (ue.ljutomer@gov.si), ali preko navadne pošte;
  • vloge strank, razen v nujnih (predhodno dogovorjenih) primerih v tem obdobju upravna enota sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti.
Upravne enote bodo delovale omejeno

Omejeno delovanje upravnih enot


Obenem vas seznanjajo:

  • SPOT oz. eVem točka na upravni enoti bo zaprta.
  • Veljavnost vozniških dovoljenj, ki potečejo v času od 1. aprila do 11. aprila 2021, se podaljša do 9. maja 2021, prav tako se do 9. maja podaljša veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil.
  • V tem času bomo na sedežu Upravne enote Ljutomer brez predhodnega naročila nemoteno sprejemali podpore pobude volivca za vložitev predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Kazenskega zakonika.
  • Zaradi kratkotrajne spremembe v načinu dela se tek rokov v upravnih postopkih od 1. do 11. 4. 2021 ne prekinja, bomo pa pri nadaljnjih procesnih aktivnostih upoštevali nedelovanje naše UE (v smislu ne takojšnjega zavrženja zahteve zaradi ne dopolnitve oziroma zavrnitve zaradi ne predložitve dokazov).

Prosijo vas, da na spletni strani Ministrstva za javno upravo spremljate aktualne novice. Z obiskom spletne strani boste seznanjeni z vsemi aktualnimi podatki v zvezi s poslovanjem upravnih enot in izvajanjem upravnih storitev in vsakodnevnih življenjskih situacij.

Spletni naslov: https://www.gov.si/novice/.



Več v Gospodarstvo