Kljub ukrepom tudi letošnji marec v vrtcu Ljutomer pester

V Vrtcu Ljutomer se z velikim veseljem in vso vnemo že pripravljajo tudi na novo šolsko leto 2021/22. Vpis bo potekali od 29. 3. do 2. 4. 2021.

Prlekija-on.net, sreda, 31. marec 2021 ob 09:59
Dogajanje v vrtcu Ljutomer

Dogajanje v vrtcu Ljutomer

Mesec marec je bil prejšnja leta v Vrtcu Ljutomer zelo pester, saj smo pripravljali družinska srečanja in nastopali za starše. Tudi letos smo želeli to nekako ohraniti, a se hkrati držati vseh priporočil za preprečevanje širjenje Sars-CoV-2. Tako smo postali pravi mali filmski studio. Vsi strokovni delavci so se po svojih najboljših močeh trudili in staršem otrok iz svoje skupine poslali filmčke z nastopi otrok.

Odzivi staršev so bili enkratni, hkrati pa so bili veseli tudi otroci, saj so starše res prijetno presenetili.

V teh časih se trudimo, da v vzgojno izobraževalnem procesu ni čutiti bistvenih razlik od prejšnjih let in da otroci niso v ničemer prikrajšani. Vsekakor pa jih učimo tudi, da je med nami virus in da moramo z njim živeti in upoštevati pravila.

Vsi torej delamo z veliko odgovornostjo, a hkrati pripravljamo pestre vsebine. Delo v vrtcu je poslanstvo.

V Vrtcu Ljutomer se z velikim veseljem in vso vnemo že pripravljamo na novo šolsko leto 2021/22. Vpis bo potekali od 29. 3. do 2. 4. 2021. Zaradi ukrepov Vlade RS in NIJZ, bo vpis potekal na daljavo ali osebno v vrtcu (samo po predhodnem naročilu). Ker si želimo, da bi starši imeli vpogled v naše delo in prostore vrtca, so na naši spletni strani na voljo video posnetki, kje si lahko ogledate delo vrtca, dejavnosti in dnevni utrip vrtca ter lutkovno predstavo vrtčevske lutkovne skupine. Vse informacije o vrtcu in poteku vpisa dobite na spletni strani vrtec-ljutomer.si ter na telefonskih številkah 02 585 15 50 ali na 02 585 15 55.

Otroci so naše največje bogastvo. So iskreni, razigrani, nežni, ljubeči in nagajivi. Vse to in še več se skriva v njihovih iskrivih pogledih in iskrenih dejanjih.

V imenu otrok in zaposlenih vas lepo pozdravljam iz vrtca Ljutomer in upam, da ste začutili naš utrip. V. d. ravnateljica Ksenija Žuman.



Več v Najmlajši