Kulturno društvo Cven in »Moje druge srčne domislice«

Avtorica zbranih domislic je Olga Majcen, ki je vztrajno delovala na tem projektu. Letošnji kulturni praznik so tako počastili ravno z izdajo knjižice.

Prlekija-on.net, sreda, 7. april 2021 ob 14:44
Predstavitev pesniške zbirke Moje druge srčne domislice

Predstavitev pesniške zbirke Moje druge srčne domislice

V Kulturnem društvu Cven so kljub omejitvam v času koronavirusa trdo delali in se posvečali kulturnim vsebinam. Največji projekt je bil izdaja knjižice »Moje druge srčne domislice«. Avtorica zbranih domislic je Olga Majcen, ki je vztrajno delovala na tem projektu. Letošnji kulturni praznik so tako počastili ravno z izdajo knjižice.

"Seveda smo z veseljem pristopili odgovorni člani društva in s skupnimi močmi pripeljali naše druge srčne domislice do tiska in izdaje.
V knjižici je 30 domislic, ki so razdeljene po sklopih. Domislice o ljubezni, družini, spominih in o naši prelepi pokrajini. Krasijo jih čudovite fotografije narave naše članice Sare Vinkovič. Knjižico je oblikovala naša sovaščanka, Dominika Babič," ob tem pravijo v društvu.

Tako njihovo društvo bogati že druga knjižica, na katero so zelo ponosni in jim služi tudi kot protokolarno darilo in delo, ki bo vedno ostalo zapisano v knjigi.

Vabljeni, da jo prebere in vzamete v roke tudi vi!



Več v Kultura in izobraževanje