20-letnik sredi dneva vozil osebni avtomobil krepko pod vplivom alkohola

Rezultat preizkusa je bil 1,39 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje pa bo skupaj s obdolžilnim predlogom poslano na ormoško sodišče.

Prlekija-on.net, četrtek, 22. april 2021 ob 11:26
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 21. aprila, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.03 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, na parkirišču ormoškega Avto centra. Neznani voznik neznanega vozila je zaradi nepravilnega premika trčil v tam pravilno parkiran osebni avto, ga pri tem tudi poškodoval, nato pa s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu pustil potrebne podatke o sebi in vozilu, ki ga je vozil.

Ob 13.16 je patrulja v Ormožu na Skolibrovi ulici ustavila in kontrolirala 20-letnega voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Rezultat preizkusa je bil 1,39 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje pa bo skupaj s obdolžilnim predlogom poslano na ormoško sodišče.

Ob 23.40 so v Žerovincih ustavili voznika mopeda, ki je vozil pod vplivom prepovedanih drog, saj je hitri test na droge pokazal prisotnost prepovedane droge marihuane. Vozniku je bil izdan plačilni nalog in izrečena globa v višini 1.200 evrov.



Več v Črna kronika