V prometni nesreči umrla 36-letna voznica, 13-mesečni otrok huje poškodovan

Ko se je pripeljala do križišča je zapeljala na prednostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja, kar je imelo za posledico, da je voznica, zaradi poškodb zadobljenih v prometni nesreči na kraju umrla.

Prlekija-on.net, sreda, 19. maj 2021 ob 14:31
Otroka so odpeljali v UKC Ljubljana

Otroka so odpeljali v UKC Ljubljana

Policisti so dopolnili današnje obvestilo o prometni nesreči s smrtnim izidom v naselju Nedelica, v kateri sta trčila osebna avtomobila. Z zbiranjem obvestil in z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 36-letna voznica osebnega avtomobila v katerem je bil pravilno, v otroškem sedežu zavarovan 13-mesečni otrok, vozila po lokalni cesti iz smeri naselja Nedelica v smeri naselja Dobrovnik. Ko se je pripeljala do križišča je zapeljala na prednostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja, kar je imelo za posledico, da je voznica, zaradi poškodb zadobljenih v prometni nesreči na kraju umrla.

Otroka v vozilu voznice so s hudimi telesnimi poškodbami odpeljali v UKC Ljubljana. Voznik drugega, v prometni nesreči udeleženega vozila je bil lahko telesno poškodovan.

Otrok je bil prepeljan v bolnišnico

V trčenju umrla voznica osebnega avtomobila. V vozilu je bil tudi enoletni otrok.


Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka OS v Murski Soboti, katera sta odredila izvedniško mnejne, na podlagi katerega se bo ugotovil dejanski vzrok prometne nesreče.

V letošnjem letu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali 234 (lani 214) prometnih nesreč v katerih so 4 (2) osebe izgubile življenje 11 (11) pa jih je bilo hudo telesno poškodvanih.



Več v Črna kronika