En zapeljal v ribnik, drug v jarek, oba pa sta vozila pod vplivom alkohola

Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je prvi zapeljal na desno bankino, od tam pa bočno zdrsel v ribnik, kjer je vozilo potonilo. Z vozišča je zapeljal tudi drugi ter se z vozilom prevrnil na travniku.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. maj 2021 ob 11:10
Prometna nesreča se je zgodila na cesti Ljutomer - Savci - Ptuj

Prometna nesreča se je zgodila na cesti Ljutomer - Savci - Ptuj

Iz PU Maribor so sporočili, da sta se v nedeljo popoldan v Bratislavcih zgodili dve ločeni prometni nesreči, ena za drugo. En od obeh voznikov se je lahko telesno poškodoval in so ga z reševalnim vozilom prepeljali v SB Ptuj.

Do nesreč je prišlo, ko sta dva voznika osebnih avtomobilov vozila en za drugim. Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je prvi zapeljal na desno bankino, od tam pa bočno zdrsel v ribnik, kjer je vozilo potonilo. Nepoškodovani voznik je sam izplaval.

Na istem mestu je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje desno z vozišča zapeljal tudi drugi ter se z vozilom prevrnil na travniku. Ob tem, se je lahko telesno poškodoval.

Cesta je bila zaprta

Eno vozilo pristalo v obcestnem jarku, drugo pa v ribniku


Elektronski alkotest je pokazal, da sta imela v organizmu, prvi 0,57 mg/l, drugi pa 0,56 mg/l alkohola. Policisti so obema odvzeli vozniški dovoljenji in jima izdali plačilna naloga.

Gasilci PGD Ptuj in Ormož so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, eno vozilo postavili iz obcestnega jarka na kolesa, drugo pa potegnili iz vode.

DORNAVA Bratislavci 23.05.2021 15:51 Prometna nesreca Ob 15.51 sta v Bratislavcih, občina Dornava, trčili osebni...

Objavil/a 112 PTUJ dne Nedelja, 23. maj 2021


Več v Črna kronika