ZD Ljutomer z novo organizacijo dela in telefonsko shemo pri klicanju splošnih ambulant

Zaradi manjše obremenitve telefonskih linij v splošnih ambulantah ter večje dostopnosti do nujnih zdravstvenih storitev so v Zdravstvenem domu Ljutomer prilagodili organizacijo dela in vzpostavili novo telefonsko shemo.

Prlekija-on.net, sreda, 26. maj 2021 ob 10:17
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer sporočajo, da so zaradi lažje dosegljivosti in manjše obremenjenosti določenih telefonskih številk, predvsem splošnih ambulant, torej družinskih zdravnikov, nekoliko spremenili telefonsko shemo in pa prilagodili organizacijo dela.

Odslej bodo pacienti za naročanje na termine pri družinskih zdravnikih, za potrebe bolniških staležev, napotnic in ostalih potreb avtomatsko prevezani na novo centralno ambulanto za naročanje. S tem želijo v Zdravstvenem domu povečati dosegljivost zdravnikov za nujne zdravstvene obravnave.

Avtomatsko boste prevezani tudi v primeru informacij glede Covid testiranja in cepljenja v Covid ambulanto oz. v Covid Info točko, seveda v času njenega delovanja.

Osnovne telefonske številke ostajajo enake in se za paciente ne spreminjajo, nov delovni čas ambulant in dosegljivost pa so objavljene tudi na njihovi spletni strani.

Zaradi izvedbe preklopov na novo telefonsko shemo, lahko v teh dneh prihaja do motenega delovanja telefonskih linij za kar paciente prosijo za strpnost in potrpežljivost.

Iz Zdravstvenega doma še sporočajo, da se tako trudijo izboljšati kvaliteto dela in uporabniško izkušnjo pacientov pri klicanju v Zdravstveni dom in tako v najboljši meri zadovoljiti potrebe svojih pacientov.



Več v Gospodarstvo