Oseba si je v bližini bencinskega servisa zakurila ogenj in hotela skuhati kavo...

Policisti so bili v petek zjutraj obveščeni, da si je oseba v bližini bencinskega servisa Petrol v Ormožu zakurila ogenj...

Prlekija-on.net, ponedeljek, 31. maj 2021 ob 08:22
Oseba si je hotela skuhati kavo

Oseba si je hotela skuhati kavo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 28. maja, ob 8.32 so bili obveščeni, da si je oseba v bližini bencinskega servisa Petrol v Ormožu zakurila ogenj. Na kraju so policisti ugotovili, da si je oseba z manjšim ognjem hotela skuhati kavo. Ogenj je oseba takoj pogasila. Opravljen je bil identifikacijski postopek osebe in zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 17.49 so obravnavali dogodek motenja posesti in poškodovanja tuje stvari.

V soboto, 29. maja, ob 2.42 so opravili ogled kraja požara na bivalnem kontejnerju, kateri je v celoti zgorel, Kot vzrok požara je bila ugotovljena napaka na električni napeljavi. Sledi poročilo na državno tožilstvo.

Požar so pogasili gasilci, foto: PGD Ivanjkovci

V naselju Žvab zagorel stanovanjski objekt


V nedeljo, 30. maja, ob 8.50 so v enoti na zapisnik sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje »Napad na informacijski sistem«, po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 10.50 so v enoti na zapisnik sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje »Grožnje« in »Poškodovanje tuje stvari«, po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12:20 uri so prejeli prijavo o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Obrež, po zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med dvema osebama, zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru bodo zoper oba izvedli hitri postopek.

Ob 20.40 so vozniku, kateri je vozil pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje, katero bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče.



Več v Črna kronika