V mesto se vrača kulinarični dogodek Sočna vilica

Druženje na prenovljeni Slovenski ulici bo popestril nastop v živo - nastopila bo skupina ŠPIRIT.

Prlekija-on.net, torek, 1. junij 2021 ob 15:25
Sočna vilica

Sočna vilica

Po letu, ki ga je zaznamovala pandemija, mesecih izolacije in omejevanja, se življenje vrača v bolj ustaljene tirnice. Na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota so se tako odločili, da nadaljujejo kulinarično zgodbo v središču Murske Sobote in v petek, 4. junija začenjajo s šesto sezono Sočne vilice.

Ulično avanturo v letu 2021 začenja pestra druščina ponudnikov: Mangoop Burgers, Habahaba Streetfood, Puffy Lil' Pancakes, Mojster Vafelj in Locoroll, prisotna bodo tudi Vina Kramberger in Pivovarna Bevog. Druženje na prenovljeni Slovenski ulici bo popestril nastop v živo - nastopila bo skupina ŠPIRIT. K prijetnejšemu petku pa bodo pripomogle razne ugodnosti ponudnikov Slovenske ulice.

Sočna vilica

Dišalo bo na prenovljenem delu Slovenske ulice (od Hranilnice prekmurskih dobrot do Hotela Zvezda), od 11.00 do 20.00 ure.

V poletju nas čaka še osem Sočnih vilic in sicer: 18. junij, 2. julij, 16. julij, 30. julij, 13. avgust, 27. avgust, 17. september in 1. oktober. Poleg dobre družbe, na vsaki Sočni vilici tudi živa glasba.

"Kljub izboljšanju epidemiološke slike in dejstvu, da bomo kot organizator poskrbeli za varno kulinarično izkušnjo, obiskovalce prijazno naprošamo, da se držijo podanih higienskih smernic (predvsem varnostna razdalja in razkuževanje rok), saj se bomo le tako lahko družili še na naslednjih Sočnih vilicah," sporočajo iz Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ter dodajajo, da nova doživetja, stari znanci in prijatelji, nova poznanstva in nepozabna druženja ob petkih, naj popestrijo utrip vsakdana in dajo energijo za nove izzive! "Ugriznimo v šesto sezono Sočne vilice!"

Več o sami ponudbi prve Sočne vilice na spletni strani www.socnavilica.si.



Več v Družabno