Srečanje ribičev v lovu za največjo ribo

Ujeli so veliko rib, posebej pa so se izkazali s svojimi največjimi ulovi Franc Košti (6,70 kg), Igor Klarič (4,90 kg) in Jože Ladiha (3,90 kg).

Prlekija-on.net, nedelja, 6. junij 2021 ob 09:18
Ribiško tekmovanje DU Ljutomer

Ribiško tekmovanje DU Ljutomer

V Društvu upokojencev Ljutomer so člani znani po svoji delavnosti. Tako poteka po sprostitvi »ukrepov« veliko raznovrstnih aktivnosti. Med njimi so člani sekcije športnih ribičev »začeli kar na polno«.

Tako so izvedli letos že šesto tekmovanje v športnem ribolovu, tokrat pa na ribniku Zvonka Morda v Noršincih v petek, 4. junija. Tokrat so  tekmovali v lovu za največjo ribo.

Ujeli so veliko rib, posebej pa so se izkazali s svojimi največjimi ulovi Franc Košti (6,70 kg), Igor Klarič (4,90 kg) in Jože Ladiha (3,90 kg). Za nagrado so prejeli spominske medalje.

Ujete ribe plavajo naprej, člani sekcije pa so povedali da imajo v letošnjem letu še veliko načrtov, tako bodo tekmovali v ribolovu 22.6.2021 na pokrajinskem tekmovanju PPZDU v Gradišču, organizirali bodo tekmovanje 10.6.2021 na Moti in organizirali v počastitev Občine Ljutomer ob občinskem prazniku Mednarodno srečanje v tekmovanju v lovu največje ribe, pa nastopanje v upokojenski ligi, pa..... leto bo še dolgo in druženja so prijetna, so zaključili.



Več v Družabno