Penini Untouched by Light Radgonskih goric in agenciji Bruketa&Žinić&Grey prestižna nagrada

Projekt se nahaja v družbi močnih blagovnih znamk kot so Spotify, Burger King, The New York Times, Mastercard idr.

Prlekija-on.net, sreda, 9. junij 2021 ob 19:24
Untouched by Light

Untouched by Light

Danes, 9. junija, bodo podeljene jubilejne stote nagrade Art Directors Cluba iz New Yorka (ADC100th Annual Awards), priznanega mednarodnega tekmovanja v oglaševanju in dizajnu. Ocenjevalna komisija, sestavljena iz najboljših kreativcev s celega sveta, je po dolgotrajnih posvetovanjih kot zmagovalni v kategoriji Packaging Design izbrala projekt Untouched by Light.

Gre za projekt, v katerem so Radgonske gorice in Bruketa&Žinić&Grey namesto promocijske kampanje kreirali nov proizvod - penino, proizvedeno v popolni temi. Celoten projekt temelji na raziskavah prof. Nobel s Kalifornijske univerze, ki je dokazala, da izpostavitev penečih vin svetlobi vpliva na njihov okus. Zato je bil prilagojen proizvodni proces, ki se sedaj v celoti, od trgatve do distribucije, odvija v popolni temi. Tudi sama steklenica je pakirana na poseben način, tako da ne prepušča svetlobe. Prav ta ideja in dizajn sta bila nagrajena s strani žirije v New Yorku. Ideja je že poskrbela za odmevnost: o njej se je poročalo po vsem svetu v več kot 230-ih objavah v medijih kot so The Washington Post, The Independent, Forbes, Der Spiegel, Decanter in Wine China.

"Ponosni smo, da je bil naš projekt izbran med samo trinajstimi najboljšimi na celotnem ocenjevanju in se tako nahaja v družbi močnih blagovnih znamk kot so Spotify, Burger King, The New York Times, Mastercard idr.," ob tem sporočajo z Radgonskih goric.

Untouched by Light

Najboljše stvari se dogajajo v temi - uradno lansirali novo penino Untouched by Light


Untouched by Light


Več v Gospodarstvo