V severovzhodni Sloveniji zvečer možne krajevno močnejše nevihte

V četrtek pa bodo že dopoldne krajevne plohe in nevihte, ki bodo sredi dneva in popoldne pogostejše.

Prlekija-on.net, sreda, 30. junij 2021 ob 10:27
Spet bodo možna močnejša neurja

Spet bodo možna močnejša neurja

Vročinski val pri nas počasi popušča, v naslednjih dneh bodo temperature nekoliko padle. Po napovedih Agencije RS za okolje (Arso), bo v sredo po povečini sončno, popoldne in zvečer pa bodo predvsem v severni Sloveniji krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Predvsem v severovzhodni Sloveniji bodo zvečer in v prvem delu noči možne tudi krajevno močnejše nevihte. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 33 °C.

V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Že dopoldne bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo sredi dneva in popoldne pogostejše. Osvežilo se bo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, na Primorskem do 22, popoldanske temperature pa bodo od 20 do 26, na Primorskem do 29 °C.

Spet je padala toča

Severovzhod zajela neurja, spet je padala toča


V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. V soboto bo povečini sončno.

Nad srednjo Evropo je plitvo ciklonsko območje. Alpe je dosegla hladna fronta. Pred njo doteka nad naše kraje z jugozahodnim vetrom malo manj topel in postopno bolj vlažen zrak.

⛈PROGNOZA NEVIHT⛈ Izdano: 30. 6. 2021 ob 9.30 Velja: od 30. 6. 2021 ob 15.00 do 1. 7. 2021 ob 5.00 Smer pomikanja...

Objavil/a Neurje.si dne Sreda, 30. junij 2021


Več v Narava