Pridržali kršitelja, ki je kljub intervenciji nadaljeval s kršitvijo v zasebnem prostoru

V obravnavanih prometnih nesrečah je en udeleženec umrl, trije pa so bili telesno poškodovani.

Prlekija-on.net, nedelja, 4. julij 2021 ob 09:20
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli vozilo in obravnavali pet povoženj divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je en udeleženec umrl, trije pa so bili telesno poškodovani. Okrog 13.30 ure se je v Murski Soboti zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Cankarjeve ulice proti Panonski ulici v Murski Soboti. Na Cankarjevi ulici je zapeljal desno na pločnik, ter trčil v parkirano tovorno vozilo. Voznik osebnega avtomobila je na kraju umrl. Materialne škode je za 8000 EVR.

Prometna nesreča

V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila


S področja kriminalitete so na območju Murske Sobote bila obravnavana tri poškodovanja tuje stvari, tatvina ure in tatvina goriva iz tovornega vozila. Na območju Lendave pa je bila obravnavana odtujitev mobilnega telefona.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo v zasebnem prostoru je bil pridržan.

Na območju Gornje Radgone je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika