Edina in Jan sta s sabo v Prlekijo prinesla novozelandski stil sladoleda, ki ga boste lahko poskusili že ta vikend

Edina in Jan, ki sta zadnje leto in pol preživela na Novi Zelandiji, sta dva meseca že doma in s sabo sta prinesla novozelandski stil sladoleda. Že ta vikend ga boste lahko poskusili na ormoškem delu Grossmannovega festivala, naslednji teden pa bosta na Glavnem trgu v Ljutomeru, prav tako v sklopu Grossmannovega festivala.

Prlekija-on.net, četrtek, 15. julij 2021 ob 16:20
Edina in Jan - novozelandski sladoled

Edina in Jan - novozelandski sladoled

Letos smo že poročali o Edini in Janu, ki sta zadnje leto in pol preživela na Novi Zelandiji. Sedaj sta dva meseca že nazaj doma in s sabo sta prinesla novozelandski stil sladoleda, ki ga bosta prodajala na dogodkih pri nas. "Ko sva tam prvič poskusila njihov sladoled iz pravega sadja, sva vedela, da ga želiva prinesti tudi domov. Tako sva z novo zadanim ciljem z veseljem nabirala kivije, sadila češnje, prodajala maline in še kaj," sta nam povedala.

Novozelandski stil sladoleda je izdelan po naročilu in to iz pravega sadja. Tudi izgleda nekoliko drugače kot klasičen sladoled. "Imava majhen premičen voziček, na katerem voziva novozelandsko napravo, ki pred strankami zmeša sveži sladoled iz pravega sadja," povesta.

Njun sladoled boste v Prlekiji lahko poskusili že ta teden, saj bosta ta vikend pričela s prodajo na ormoškem delu Grossmannovega festivala, naslednji teden pa bosta na Glavnem trgu v Ljutomeru, prav tako v sklopu Grossmannovega festivala, kasneje pa tudi po drugih dogodkih po celotni regiji, sta še nam zaupala.

Edina in Jan na Novi Zelandiji, foto: osebni arhiv

500 dni življenja na Novi Zelandiji


Grossmannov festival

Pričenja se Grossmannov festival, ki bo v Ljutomeru in Ormožu postregel s 35 celovečerci




Več v Gospodarstvo