Prometni nesreči in požara

Prometni nesreči na pomurski avtocesti in Godenincih ter požara v Globoki in Razkrižju

Prlekija-on.net, nedelja, 5. junij 2011 ob 09:09
V četrtek, 2. junija, se je na avtocestnem odseku med Vučjo Vasjo in Mursko Soboto zgodila prometna nesreča. Nekaj po deveti uri trčila kombinirano in osebno vozilo. V nesreči so se poškodovale tri osebe za katere so poskrbeli reševalci NMP Murska Sobota. Na kraju so bili tudi gasilci PGD Murska Sobota in PGD Ljutomer, ki so odklopili akumulatorja vozil, pomagali reševalcem in sanirali cestišče.

V nedeljo, 5. junija, okoli tretje ure pa je pred naseljem Godeninci, voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom. Pri tem se je vozilo obrnilo na streho in obtičalo na cestišču. Gasilci PGD Ormož so postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulator, razsvetljevali kraj dogodka, očistili cestišče, ter vršili protipožarno varovanje. Voznik v nesreči ni bil poškodovan.

V sredo, 1. junija, je okoli 13.30 ure v Globoki prišlo do travniškega požara. V požaru je zgorelo približno 350 kvadratnih metrov travnate površine, požar pa se je širil proti gozdu in hiši. Posredovali so gasilci iz PGD Ljutomer in PGD Stročja vas, ki so požar omejili.

V soboto, 4. junija, nekaj pred 19. uro je v Razkrižju, na avtobusni postaji zagorel osebni avto. Gasilci PGD Cezanjevci, ki so bili na poti v Razkrižje so goreči avto pogasili z ročnimi gasilnimi aparati.


Več v Črna kronika