Prleški sejem tudi letos odpovedan

Kljub navedenim okoliščinam pa se bo v zahvalo vsem občankam, občanom in prijateljem občine, izvedel koncert Modrijanov na Letnem kopališču v Ljutomeru, na katerem občina Ljutomer vsem obiskovalcem omogoča prost vstop

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. avgust 2021 ob 12:45
Prleški sejem

Prleški sejem

Kot smo že poročali ob predstavitvi dogodkov v času praznovanja 65. praznika Občine Ljutomer, so nekateri dogodki zaradi trenutnih razmer bili pod vprašajem. To je še najbolj veljalo za največji dogodek v času praznovanja, Prleški sejem, ki je bil predviden za soboto, 7. avgusta in je sedaj tudi dokončno odpovedan.

"Zaradi oteženih pogojev glede organizacije, povezanih z Odlokom o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2, in posledično nezmožnosti preverjanja izpolnjevanja PCT pogojev vseh sodelujočih in obiskovalcev ter s tem zagotavljanja njihove varnosti in zdravja, je Občina Ljutomer primorana izvedbo Prleškega sejma v celoti odpovedati.

Kljub navedenim okoliščinam se bo v zahvalo vsem občankam, občanom in prijateljem občine, izvedel koncert Modrijanov na Letnem kopališču v Ljutomeru, na katerem občina Ljutomer vsem obiskovalcem omogoča prost vstop.

Za razumevanje se zahvaljujemo," sporočajo z občine.

Predstavitev dogodkov praznovanja 65. praznika Občine Ljutomer

Predstavili dogodke, ki bodo potekali v času praznovanja 65. praznika Občine Ljutomer




Več v Družabno