Iz parkiranega vozila ukradel denarnico z denarjem in bančnimi karticami ter večkrat poskušal dvigniti denar

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan tudi voznik osebnega avtomobila. Prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil.

Prlekija-on.net, nedelja, 22. avgust 2021 ob 08:17
Vlomil je v vozilo

Vlomil je v vozilo

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino artiklov iz trgovine. V Hrastje Moti je neznanec iz parkiranega osebnega avtomobila ukradel denarnico z denarjem in bančnimi karticami s katerimi je na različnih bankomatih večkrat poskušal dvigniti denar. Radgonski policisti so obravnavali še povzročitev lahke telesne poškodbe, petrovski pa ponarejanje listin. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji osebnih avtomobilov.

Prometna nesreča

Voznica zapeljala s cestišča in se prevrnila na streho


Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 7-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Požar v Ljutomeru

V Ljutomeru zagorelo v stanovanjskem bloku
Več v Črna kronika