Ob prisotnosti ministrice svojemu namenu predali energetsko prenovljene objekte

V Veržeju so pripravili prireditev ob otvoritvi celovite energetske prenove objektov Osnovne šole in Vzgojnega doma Veržej.

Prlekija-on.net, nedelja, 19. september 2021 ob 11:45
Dogodka se je udeležila tudi ministrica, foto: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Dogodka se je udeležila tudi ministrica, foto: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

V petek, 17. septembra, je bilo v Veržeju slovesno. Pripravili so prireditev ob otvoritvi celovite energetske prenove objektov Osnovne šole in Vzgojnega doma Veržej. Dogodka se je udeležila tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport prof. dr. Simona Kustec.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je za naložbo, ki je bila financirana iz evropskih sredstev, prispevalo dobrih 208.000 evrov, celotna investicija pa je veljala več kot milijon evrov. Na objektih so uredili izolacijo, zamenjali dotrajano stavbno pohištvo, posodobili ogrevalni sistem, uredili energetsko učinkovito naravno prezračevanje, zamenjali notranjo razsvetljavo z energetsko učinkovitejšo. Vse to bo pripomoglo k prijetnejšem delovnem okolju in bivanju.

V Veržeju je bilo popoldne slovesno. Pripravili so prireditev ob otvoritvi celovite energetske prenove objektov Osnovne...

Objavil/a Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport dne Petek, 17. september 2021


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo

Predsednik Državnega sveta bo med drugim obiskal Občino Križevci

Predsednik Državnega sveta bo obiskal Prlekijo

sobota, 15. junij 2024 ob 09:56
Umikajo sadje (simbolična fotografija)

Iz prometa umikajo sadje

četrtek, 13. junij 2024 ob 21:17