V požaru izgubili ljubljeno osebo in streho nad glavo. Vsaka pomoč bo prišla prav.

Družina je ob tem izgubila dragega dedka, očeta, mama pa tudi streho nad glavo, dom njenega otroštva. Vsak evro, ki ga kdo premore pride prav, vsaka malenkost šteje.

Prlekija-on.net, sobota, 9. oktober 2021 ob 09:08
Požar je uničil prostore hiše

Požar je uničil prostore hiše

Policisti PU Maribor so v četrtek ob 2.13 bili obveščeni, da v Plodršnici, občina Šentilj, gori stanovanjska hiša. Kot so policisti sporočili, je v požaru ena oseba umrla. Kriminalisti so ugotovili, da je tuja krivda za požar izključena in da je do požara prišlo zato, ker je pokojni neprevidno prekril nočno svetilko s tkanino, da bi zastrl svetlobo, kar je sicer počel pogosto.

Požar je izbruhnil v pokojnikovi sobi, iz katere se težje gibljiv pokojni ni uspel rešiti, prav tako pa mu zaradi preveč razvitega ognja in dima ni več mogla pomagati oseba, ki je spala nadstropje nad njim in jo je zbudil ropot ob požaru. Požar so kasneje pogasili gasilci. V požaru, ki se ni razvil na preostali del hiše, je po nestrokovni oceni nastalo za okoli 20.000 evrov materialne škode.

Zagorelo je v stanovanjski hiši

Pokojni neprevidno prekril nočno svetilko s tkanino, da bi zastrl svetlobo. Ob tem pa je zagorelo.


Družina je ob tem izgubila dragega dedka, očeta, mama pa tudi streho nad glavo, dom njenega otroštva. "Čeprav težko, vas v tej situaciji prosimo za pomoč, da mami pomagamo priti do novega doma. Vsak evro, ki ga kdo premore pride prav, vsaka malenkost' šteje," ob tem prosijo svojci. Ob tem se zahvaljujejo gasilcem PGD Paloma in Šentilj, policistom, kriminalistom, sosedom in vsem, ki so jim priskočili na pomoč in v podporo.

Denar se zbira za pomoč družini Hlebič za obnovo hiše.
Rdeči križ Maribor
Transakcijski račun: SI56 0451 5000 0397 432
SKLIC: 50793

PROSIM DA DELITE OBJAVO Pozdravljeni facebook prijatelji. Danes pišem to objavo, da vas prosim za pomoč. Včeraj ponoči...

Objavil/a Urška Hlebič dne Petek, 08. oktober 2021


Več v Črna kronika