Zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču v krožišču čelno trčili vozili

V trčenju sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Nastalo je za 8.000 EVR škode.

Prlekija-on.net, nedelja, 10. oktober 2021 ob 09:34

Nesreče v cestnem prometu 09.10.2021 13:24 MURSKA SOBOTA Ob 13.24 sta v Panonski ulici v Murski Soboti, trčili...

Objavil/a Svetlana Jureš dne Sobota, 09. oktober 2021

Prometna nesreča

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, kjer sta se dve osebi telesno poškodovali, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega rea in miru, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 13.15 je voznik osebnega avtomobila v Murski Soboti, zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču, v krožnem krožišču čelno trčil v osebni avtomobil, ki je pravilno pripeljal po krožnem križišču. V trčenju sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Nastalo je za 8.000
EVR škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, dve tatvini, goljufijo in dva vloma v osebna avtomobila na parkirnem prostoru gostinskega lokala.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika