»V petek zvečer« Ljutomer proti Kranju

Kaj menite, kdo bo v petek boljši?

Prlekija-on.net, četrtek, 11. november 2021 ob 12:02
Kranj proti Ljutomeru

Tokrat se bo pomeril Kranj proti Ljutomeru. Gorenjsko ekipo sestavljajo Matjaž Zupan, Rok Škrlep in Tjaša Ristič, prleško pa Milan Lebar, Mateja Štabuc Šumak in David Žibrat. Kaj menite, kdo bo v petek boljši?

Objavil/a V petek zvečer dne Četrtek, 04. november 2021

Tokrat se bo pomeril Ljutomer proti Kranju

V petek, 12. novembra, ob 20. uri, bo na TV Slovenija na sporedu glasbeno-razvedrilna oddaja "V petek zvečer", ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti. Skozi zabavne petkove večere gledalce popeljeta Blaž Švab, član priljubljenega ansambla Modrijani ter Melani Mekicar, priljubljena voditeljica ene najbolj prepoznavnih slovenskih radijskih postaj in plesalka, ki se je že izkazala tudi v muzikalih.

V novi sezoni ima oddaja novo rubriko. Slovenski kraji se v večeru, polnem odlične glasbe in humorja, pomerjajo v hudomušnih igrah za naziv Najboljši kraj. Tokrat se bo pomeril Ljutomer proti Kranju. Prleško ekipo sestavljajo Milan Lebar, Mateja Štabuc Šumak in David Žibrat, gorenjsko pa Matjaž Zupan, Rok Škrlep in Tjaša Ristič.

V oddaji pojejo Omar Naber, Chicas, Jay Bolk, ansambel Štrk, Saša Zamernik z Ylenio Zobec Mihelič, Mladi Dolenjci, Prifarski muzikanti z zborom Carmen Manet ter Vili Resnik.

Kaj menite, kdo bo v petek boljši?

V petek prihajajo v našo oddajo tudi odlične Chicas.

V petek prihajajo v našo oddajo tudi odlične članice Skupina Chicas.

Objavil/a V petek zvečer dne Četrtek, 04. november 2021
Omar Naber jutri v posebni točki z Vilijem Resnikom

V posebni točki bote v jutrišnji oddaji lahko videli tudi Omar Naber in Vili Resnik. Skupaj bosta zapela velik hit skupine Pop design. Uganete, katerega?

Objavil/a V petek zvečer dne Četrtek, 04. november 2021

Kranj ali Ljutomer? Med vsemi, ki boste do konca oddaje glasovali, bomo izžrebali dobitnika vrednostnega bona za 40 evrov, ki ga poklanja partner HOFER Slovenija .

Objavil/a V petek zvečer dne Četrtek, 11. november 2021


Več v Družabno