Penečemu vinu Untouched by Light nova nagrada, tokrat iz Londona

Prvo mednarodno ocenjevanje na področju tržnih komunikacij nagradilo dizajn embalaže penine Untouched by Light.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. november 2021 ob 15:00
Untouched by Light s srebrom LIA

Untouched by Light s srebrom LIA

Untouched by Light, peneče vino Radgonskih goric, je osvojilo srebro na tekmovanju London International Awards. Gre za prvo peneče vino na svetu, ki se proizvaja in prodaja v popolni temi, pri čemer je priporočljivo, da se ga v temi tudi okuša. Ocenjevanje London International Awards obstaja od leta 1986, ko je bilo ustanovljeno kot edino mednarodno tekmovanje na področju tržnih komunikacij. Danes se uvršča med pet globalnih tekmovanj, ki so vključena v WARC Creative 100 Ranking.

Untouched by Light je srebro osvojila v kategoriji dizajna embalaže in predstavlja edino nagrajeno delo iz regije v letošnjem letu. Predsednica žirije je bila Ashwini Deshpande iz Elephant Designa in o zmagovalcih so odločali še Alasdair Lennox iz Landor & Fitcha, Toshihiko Tanabe iz Dentsu Incorporationa ter drugi. Med predsedniki žirij ostalih kategorij so bili Keith Cartwright iz Cartwrighta, Matt Eastwood iz McCann Healtha, Kathy Delaney iz Saatchi & Saatchi Wellnessa, Joe Sciarrotta iz Ogilvyja in drugi.

Penečemu vinu Untouched by Light med nominiranci družbo delajo še Xbox za dizajn embalaže za igralni plošček, ShenZhen Lingyun Creative za embalažo kitajske alkoholne pijače baijiu, štokholmski Grow za trajnostno pakiranje Absolut vodke in BVD za trajnostno posodo trgovca IKEA, la red za steklenico Jägermeistra, DDB Mudra Group za praktično McDonaldsovo pakiranje burgerja in drugi.



Več v Gospodarstvo